It’s me

De creativiteit en de vrijheid, dat is wat mij zo aanspreekt in dit vak. Iets creëren en daarmee anderen inspireren, ontroeren en overtuigen.

Schrijven zakelijk

Op professioneel vlak, had ik tijdens mijn jaren als managementondersteuner ook veel te maken met taal en tekst. Zakelijke correspondentie, klachten afhandeling en ik leerde al snel dat het inderdaad de toon is, die de muziek maakt. Vooral de laatste jaren hield ik me veel bezig met communicatie via social media kanalen, en schreef ik blogs en artikelen. Ik merkte dat ik dat erg leuk vond en besloot daar meer mee te doen.

Schrijven privé

Woorden hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Op de basisschool en de op de middelbare school schreef ik vaak gedichten. En ook hield ik fanatiek dagboeken bij waarin ik al mijn belevenissen opschreef. Later schreef ik vooral gedichten voor sinterklaas… en andere belangrijke gebeurtenissen zoals geboortes, trouwerijen en overlijden. Tegenwoordig dicht ik weer vaker, gewoon voor mijn plezier. En daarnaast ben ik tussen de bedrijven door bezig met het schrijven van een thriller. Heel erg leuk om mee bezig te zijn. Waar dat heengaat….? Geen idee, wie weet…. later als ik groot ben…

Doen wat je leuk vindt!

Het leven is te kort om er niet alles uit te halen wat er in zit. Soms betekent dit dat je lastige keuzes moet maken waarvan je de uitkomst niet kunt voorspellen. En ja… soms gaat het ‘op de kop verkeerd’. Maar ik ben er van overtuigd dat je met een flinke portie lef, een positieve instelling en  vertrouwen in jezelf, altijd op je pootjes terecht komt. Ook al is het niet altijd op de plaats die je verwachtte….